Góra Edina

Szervező

Góra Edina
Telefon
+36203996625
Email
edina.gora@gmail.com

A csikung 2001 óta része az életemnek, ami gyökeres szemléletbeli átalakulást hozott számomra. A Ningcsing Csikung egyszerre ajándék, vezérfonal és önmagam felfedezésének forrása. Tanítványaim számára pedig lehetőséget jelent egy kiteljesedett élet eléréséhez. A Ningcsing Csikung segíteni tud abban, hogy a női minőség felemelésén keresztül növekedjék az önbecsülés, az együttérzés és a békesség minden gyakorlóban és a világunkban is.

Jegyvásárlás

Helyi idő

  • Időzóna: America/New_York
  • Dátum: 2021-jún-17
  • Időpont: 12:00 - 13:30
Online Program

helyszín

Online Program
Kényelmesen a saját otthonodban

MIRE VAN SZÜKSÉG AZ ONLINE RÉSZVÉTELHEZ? Az online kurzusok esetében a Google Meet rendszert, illetve a Ningcsing Komunikációs Tréning esetében pedig a Zoom rendszert alkalmazuk, tehát szélessávú internet elérhetőségre és számítógépre szükséged lesz. Mindkét rendszerrel elő szóban lesz lehetőséged kérdezni, mert látni és hallani fogjuk egymást. Éppen ezért mindenképpen szerencsésebb egy nagyobb monitor használata (laptop vagy számítógép) a mobiltelefon helyett. Az órákhoz fontos egy nyugodt szoba is a számodra, amely jól szellőztethető, némiképp tágas és világos. Legyen a szobában támlás szék, jógamatrac, takaró, (esetleg ülőpárna) és ivóvíz is számodra.

kategória

Bővebben

Jegyvásárlás
Nem találtunk eseményt.

Dátum

2021-jún-17
Lejárt!

időpont

18:00 - 19:30

Résztvételi díj

10.00€

Bevezetés a Csikung Világába

Egyetlen alkalmas program 90 percben, amely neked szól, ha szeretnéd nagyobb vállalás nélkül kipróbálni a csikungot és/vagy szeretnél elsajátítani egy rövid, stresszoldó, feltöltő gyakorlatsort, amit a mindennapjaidba könnyedén beépíthetsz.

A csikung gyakorlatai függetlenül attól, hogy hiszel-e bennük vagy sem, mindenkinél működnek: hatnak a testre és a lélekre.

Bármilyen életkorban és egészségi állapotban vagy, ha ki tudsz kelni az ágyból, el tudsz menni sétálni, akkor el tudod kezdeni a csikung gyakorlást is e program gyakorlataival. Az eredmények hamar érezhetőek lesznek. A bevezető alkalom gyakorlatainak napi 10-15 perces végzésével már nagyon sokat tehetsz magadért!

Ez a rövid program személyes élményt és némi elméleti hátteret ad a csikung lazító, stresszoldó, egészségmegőrző hatásainak tekintetében. Érdemes elvégezni kortól, nemtől, egészségi állapottól függetlenül. 

A WORKSHOPON AZ ALÁBBIAK KERÜLNEK ÁTADÁSRA:

 

ENERGIACSATORNÁK TISZTÍTÁSA ÉS TÖLTÉSE

Vidám dinamikus csikung gyakorlatokon keresztül megtapasztalhatsz egy újszerű testérzést, miközben oldod a feszültséget és gyöngéden töltöd magad a meridiánokon keresztül

FÖLDELÉS CSI-LÉGZÉSSEL

Egy egyszerű csikunggyakorlaton keresztül ráérezhetsz a helyes légzéstechnikára és a földdel való energetikai kapcsolat töltő, stabilizáló erejére.

BELSŐ ERŐD FELSZABADÍTÁSA

Egy gyakorlat, amely egyszerre képes aktivizálni a cselekvőerőd, oldani a feszültséget és érzékenyíteni a tested a csi érzékelésére. Mindezt egyszerűen.

ARANYGÖMB GYAKORLAT

Az életenergia megnyilvánulásának nyolcféle dinamikájára épülő gyakorlat segít lecsendesíteni az elmét és tudatosabbá válni a benned zajló folyamatokra

HARMONIZÁLÓ FEKVŐ CSIKUNG GYAKORLAT

Ezzel a gyakorlattal elősegíted a nyugodt alvást és a jin és jang energiaminőségek egyensúlyát, ami erősíti tested öngyógyító folyamatait és az érzelmi stabilitást