Góra Edina

Szervező

Góra Edina
Telefon
+36203996625
Email
edina.gora@gmail.com

A csikung 2001 óta része az életemnek, ami gyökeres szemléletbeli átalakulást hozott számomra. A Ningcsing Csikung egyszerre ajándék, vezérfonal és önmagam felfedezésének forrása. Tanítványaim számára pedig lehetőséget jelent egy kiteljesedett élet eléréséhez. A Ningcsing Csikung segíteni tud abban, hogy a női minőség felemelésén keresztül növekedjék az önbecsülés, az együttérzés és a békesség minden gyakorlóban és a világunkban is.

Jegyvásárlás

Helyi idő

  • Időzóna: America/New_York
  • Dátum: 2021-júl-13
  • Időpont: 12:00 - 14:00
Online Program

helyszín

Online Program
Kényelmesen a saját otthonodban

MIRE VAN SZÜKSÉG AZ ONLINE RÉSZVÉTELHEZ? Az online kurzusok esetében a Google Meet rendszert, illetve a Ningcsing Komunikációs Tréning esetében pedig a Zoom rendszert alkalmazuk, tehát szélessávú internet elérhetőségre és számítógépre szükséged lesz. Mindkét rendszerrel elő szóban lesz lehetőséged kérdezni, mert látni és hallani fogjuk egymást. Éppen ezért mindenképpen szerencsésebb egy nagyobb monitor használata (laptop vagy számítógép) a mobiltelefon helyett. Az órákhoz fontos egy nyugodt szoba is a számodra, amely jól szellőztethető, némiképp tágas és világos. Legyen a szobában támlás szék, jógamatrac, takaró, (esetleg ülőpárna) és ivóvíz is számodra.

Bővebben

Jegyvásárlás
Nem találtunk eseményt.

Dátum

2021-júl-13
Lejárt!

időpont

18:00 - 20:00

Résztvételi díj

8.00€

Ningcsing Gyakorló Alkalom

120 perces online közös gyakorlás, kizárólag azok számára, akik már elvégezték a Ningcsing Alaptanfolyamot. 

A Ningcsing Alaptanfolyam után az otthoni önálló gyakorlások mellett jó fejlődési lehetőség a közös gyakorlás. Energetikailag összekapcsolódva akár a világ különböző pontjairól is együtt tudunk gyakorolni.

A csoportos gyakorlásnak nagy ereje van és sokat lehet tanulni az által is, hogy az óra végén megosztjuk egymással tapasztalatainkat. Kezdőként nagy segítség lehet az is, ha tapasztalatabb csikungosokkal gyakorolsz együtt.

A program lejjebb meghatározott menete változhat a csoport összetételétől függően, ezért semmiképpen ne rettentsen el a részvételtől, ha az elején túl nagynak tűnik a kihívás a Nagyfa, illetve a meditációs gyakorlatok hossza miatt.

Hamar bele fogsz jönni!

Programterv

Program menete

17:55 - 18:00
Találkozás
Találkozás Google Meeten
18:00 - 18:45
Wei Dan gyakorlás
Mozgásos csikung gyakorlatok
18:45 - 18:50
Egészségügyi szünet
...akinek szüksége van rá
18:50 - 19:25
Nagyfa
Nagyfa gyakorlás
19:25 - 19:55
Csendes Csikung
Ülő meditáció
19:50 - 20:00
Lezárás
Tapasztalatok átbeszélése