Jegyek

Lélekkapu Egyéni Konzultáció

Ha szeretnél egyéni konzultációt kérni, akkor e jegy megvételével van rá lehetőség. A konzultáció nem egyéni csikung óra, hanem olyan segítő beszélgetés, amelyen áttekintjük jelenlegi élethelyzetedet, nehézségeidet és együtt keressük tárjuk fel a lehetséges kiutakat belőle.

A konzultáció időtartama 90 perc. Elérhető online, illetve  Puerto de la Cruzban, Tenerifén.

FIGYELEM!
A foglalás során a közlemény rovatbaN add meg a választott dátumot!

40,00

A nehézséget jelentő problémák forrását nem az élethelyzeted jelenti elsősorban, hanem az azzal kapcsolatos gondolatok és érzések kavalkádja, amelyek megbénítanak a cselekvésben vagy éppen régi, nem működő reakciókat váltanak ki belőled. Ahhoz, hogy könnyebb legyen az életed, előbb a fejedben érdemes rendet rakni, kisöpörve, átalakítva a mérgező gondolatokat. Amikor ezt megteszed, az élethelyzeted is változni fog. Ebben a folyamatban tudok segíteni neked.

Az online konzultációk 90 perces alkalmak, amelyekhez szükség lesz webkamerára és szélessávú internetre.
Skype-ot, Messengert vagy WhatsApp-ot fogunk használni.

Személyes konzultációra előzetes egyeztetés után Tenerifén, Puerto de la Cruzban van lehetőség.

Az első alkalom egy ismerkedő beszélgetés, amelyben áttekintjük jelenlegi helyzetedet. A konzultáció végén átbeszéljük a lehetőségeket és javaslatot teszek, hogy merre és milyen módon érdemes elindulnod, illetve tovább haladnod. Már ez az alkalom is hozni fog felismeréseket számodra. Ha mindketten a folytatás mellett döntünk, a további alkalmak személyedre és helyzetedre szabva alakulnak. A pozitív változásokhoz szemléletváltásra és az új szemléletből fakadó tettekre is szükség van. Bármilyen témáról legyen is szó, az érlelődéshez időre és elszántságra van szükség, amit érdemes beletenni, hiszen a két legfontosabb dologba fektetsz: önmagadba és az életedbe. A konzultációk alatt segítelek abban, hogy szabadon fedezed fel azt aki vagy és azt, ahogyan működsz. A gyógyulást az jelenti, amikor ez a két dolog összhangba kerül benned és önazonossá válsz.

Közelgő Programok

Havi Heti Napi Lista
Nem találtunk eseményt.