Akik átadják…

NINCS TANÍTÓ.

Saját fejlődésünk útját járjuk, együtt és külön. A csikung átadásánál csak látszat, hogy mi adjuk a tudást. A valóság az, hogy benned ébred fel.

Nincs tanítás.

Csupán az emlékezet az, ami működik. Az átadásokon egyszerűen emlékezni kezdesz önmagadra és a benned rejlő bölcsességre.

Csak az van, aki tanul.

Nem az vagy, aki tegnap voltál. Nem az vagy, aki holnap leszel. A pillanat változása és annak felfedezője is te vagy. A tanulás te magad vagy.

Legyél
Boldog
Legyél
Békés

 

Legyél
Szabad

 

Fordulhatsz hozzánk!

Góra Edina

A csikung 2001 óta része az életemnek, ami gyökeres szemléletbeli átalakulást hozott számomra. Ennek ajándékaként érkezett meg a Ningcsing Csikung, amelynek átadását rendkívül fontosnak tartom minél több nő- és férfitársam számára. A Ningcsing Csikung számomra egyszerre ajándék, vezérfonal és önmagam felfedezésének forrása, tanítványaim számára pedig lehetőség egy kiteljesedett élet eléréséhez. A Ningcsing Csikung segíteni tud abban, hogy a női minőség felemelésén keresztül  növekedjék az önbecsülés, az együttérzés és a békesség minden gyakorlóban és a világunkban is.

Mivel 2 éve Tenerifén élek, az általam vezetett tanfolyamok és programok az online téren, élő kapcsolat mellett kerülnek átadásra. Személyes gyakorlásra velem Tenerifén, északon van lehetőség.

 • Nőiség Felemelése
 • Ningcsing Alaptanfolyam
 • Ningcsing Középhaladó tanfolyam
 • Ningcsing Haladó tanfolyam
 • Ningcsing Csikung egyéni órák

Dr. gombkötő Andrea

Honvéd Kórházi munkám során és azt követően a hozzám forduló páciensek gyógyításának és rehabilitációjának részeként vezettem be a csikung egyes gyakorlatainak oktatását. A páciensekkel közös célunk az, hogy ennek a ma még kevésbé ismert keleti módszernek a segítségével minél gyorsabban oldódjon a fájdalom, minél előbb álljon helyre a meridiánokban az energiaáramlás és az egészséges élethez szükséges belső rend. A szellem nyugalma, a meditáció segíti az elmélyült gyakorlást, a rendszeres gyakorlással fejlődik a test érzékelése, pozitív energiára való érzékenysége. A csikung az egészségmegőrzés hatékony eszköze.

 • Ningcsing 8 brokáttekercs
 • Ningcsing Alaptanfolyam
 • Ningcsing Csikung egyéni órák
 • Gyógycsikung
 • Alternatív fizioterápia
 • Milliméteres Hullámterápia

Bodó Krisztina

2014. nyarán „felborult” minden az életemben. Nemcsak a fizikai testem, de a lelkem is szenvedett. Ekkor találkoztam a csikunggal, amikor egy hátsérülés és különböző bevérzéses tünetek miatt gerinctornát kerestem. Már az első alkalom elindított a belsőmben egy folyamatot. A gyakorlás simogatás volt a gyulladásaimnak, a sérüléseimnek, a lelkemnek. Két hónap alatt gyógyszerek és orvosi beavatkozás nélkül helyre tette a hátamat, a bevérzéseimet, egy újabb hónap pedig a hormonjaimat. Olyan stabilitást adott, amit addig elképzelni sem mertem. Bátorságot, amivel mertem változtatni az életemen. A Ningcsing Csikung egy különleges útja az önismeretnek, a stabilitás és bátorság visszanyerésének és nem utolsó sorban az egészséges létezés elérésének. Én ebben tudok segíteni egyéni órák, illetve kis létszámú csoportok keretében.

 • Ningcsing 8 brokáttekercs
 • Ningcsing Alaptanfolyam
 • Ningcsing Csikung egyéni órák

bodokris78@gmail.com

+36 70 636-9736

 

Nagy Bori

5 évvel ezelőtt komoly válságon mentem keresztül. A munkahelyemen egyik pillanatról a másikra kikerültem egy pozícióból, a magánéletem romokban hevert. Sokat fájt a fejem, a hasam, a derekam; voltak reggelek, amikor alig tudtam felkelni és lábra állni. Meglehetősen reménytelennek láttam a dolgokat. Néhány hónap önmarcangolás után rátaláltam (vagy rám talált?) a Ningcsing Csikung, Góra Edinánál elvégeztem az alaptanfolyamot. Ekkor gyökeres átalakulás kezdődött a rendszeres gyakorlásoknak köszönhetően. Nemcsak fizikailag kezdtem magam jobban érezni, hanem új megvilágításba kerültek az addig megrekedt dolgaim. Elkezdtem kapcsolódni önmagammal, átértékelődtek kapcsolatok, helyzetek, fontossági sorrendek, megoldhatatlannak tűnő problémák megoldódtak. Elkezdtem jól lenni és ez még most is tart. A csikung elérhető mindazok számára, akik szeretnének lelki, szellemi, érzelmi, tudati síkon is stabilizálódni, fejlődni, akik szeretnék a bennük rejlő potenciális energiát aktivizálni, teljesebb életet élni.

 • Ningcsing 8 brokáttekercs
 • Ningcsing Alaptanfolyam
 • Ningcsing Csikung egyéni órák
 • Connecting Coaching

borina.n@gmail.com

http://connectcoaching.hu/

 +36 30 997-7201

 

Egy közös emlék…

Barlangcsikung – 2017. májusában, Szemlőhegyen.

Képzeld el, ahogy megállsz a barlang mélyén, ellazulsz, majd lassan mozdítod a tested. Mozdulataid halk neszét a változatos színekben játszó falak verik vissza. Betöltöd a teret, ott vagy minden apró zeg-zugában. Egy vagy mindazzal, ami körbevesz. Érzékeled a biztonságot nyújtó teret, mintha csak édesanyád méhében mozdulnál… Eggyé válsz a csenddel, engeded történni az életet.Mélyet szippantasz a hűvös, tiszta levegőből. Átjár az öröm: létezel.

A barlang az anyaméh egyik jellegzetes szimbóluma, nem véletlenül. Nedves, nyirkos, páradús közeg, vaksötét és félhomály, sajátos csend, amelyben leginkább csak a barlang saját neszei és önmagunk hangjai, visszhangjai hallhatóak. A Jin (női) minőségének csodálatos megnyilvánulása ez a hely, ahol lehetetlen volt nem elmélyülten gyakorolni.

Különleges, meghatározó élményben volt részünk. Reméljük lesz még hasonló.

Közelgő Programok

Havi Heti Napi Lista
Nem találtunk eseményt.