Góra Edina

Szervező

Góra Edina
Telefon
+36203996625
Email
edina.gora@gmail.com

A csikung 2001 óta része az életemnek, ami gyökeres szemléletbeli átalakulást hozott számomra. A Ningcsing Csikung egyszerre ajándék, vezérfonal és önmagam felfedezésének forrása. Tanítványaim számára pedig lehetőséget jelent egy kiteljesedett élet eléréséhez. A Ningcsing Csikung segíteni tud abban, hogy a női minőség felemelésén keresztül növekedjék az önbecsülés, az együttérzés és a békesség minden gyakorlóban és a világunkban is.

Jegyvásárlás

Helyi idő

  • Időzóna: America/New_York
  • Dátum: 2021-aug-21 - 29
  • Időpont: 03:00 - 12:30
Online Program

helyszín

Online Program
Kényelmesen a saját otthonodban

MIRE VAN SZÜKSÉG AZ ONLINE RÉSZVÉTELHEZ? Az online kurzusok esetében a Google Meet rendszert, illetve a Ningcsing Komunikációs Tréning esetében pedig a Zoom rendszert alkalmazuk, tehát szélessávú internet elérhetőségre és számítógépre szükséged lesz. Mindkét rendszerrel elő szóban lesz lehetőséged kérdezni, mert látni és hallani fogjuk egymást. Éppen ezért mindenképpen szerencsésebb egy nagyobb monitor használata (laptop vagy számítógép) a mobiltelefon helyett. Az órákhoz fontos egy nyugodt szoba is a számodra, amely jól szellőztethető, némiképp tágas és világos. Legyen a szobában támlás szék, jógamatrac, takaró, (esetleg ülőpárna) és ivóvíz is számodra.

kategória

Bővebben

Jegyvásárlás
Nem találtunk eseményt.

Dátum

2021-aug-21 - 29
Lejárt!

időpont

2 hétvégés tanfolyam!
09:00 - 18:30

Résztvételi díj

139.00€

Ningcsing Intenzív Alaptanfolyam

Két hétvégés, 32 órás intenzív és teljes csikungtanfolyam. Segíteni tud egészséged megőrzésében, helyreállításában, mentális erőd és lelki állóképességed fejlesztésében a jin minőség erejével. A ningcsing egy nők energetikájára épülő irány. Az alaptanfolyam gyakorlatai azonban a férfiak számára is hasznosak, hiszen a jin erejével saját jangjukat emelhetik magasabb minőségre.

MIT AD SZÁMODRA A NINGCSING ALAPTANFOLYAM?

A kéthétvégés intenzív Ningcsing Alaptanfolyam elszánt kezdők számára lett kialakítva. Intenzív és mélységi munkában lesz részed. A tanfolyam gyakorlati és elméleti tudás szempontjából is átfogó.

A Ningcsing Csikung rendszeres gyakorlásával az alább eredményekre számíthatsz:

  • TÖBB ENERGIÁD LESZ A MINDENNAPOKBAN
  • TESTED  ÖNGYÓGYÍTÓ FOLYAMATAI FELERŐSÖDNEK
  • ÉRZELMILEG ELKEZDESZ STABILABBÁ VÁLNI
  • TÜRELMESEBBÉ, ELFOGADÓBBÁ ÉS KITARTÓBBÁ VÁLSZ
  • EGYRE TISZTÁBBAN ÁTLÁTOD A CÉLJAIDAT ÉS AZT IS, AMI AKADÁLYT JELENT
  • ELKEZDED MEGHALADNI MÚLTAD KORLÁTOZÓ HATÁRAIT.

A Ningcsing Csikung egészében a nők testi és energetikai sajátosságaira épülő csikung irány. Azonban az Alap- és Középhaladó tanfolyam gyakorlatai a férfiak számára is hasznosak, mivel a Jang irányba történt elborulás miatt a férfiak Jin része is tisztításra és erősítésre szorul. 

Férfi és női része nemünktől függetlenül mindannyiunknak van. Ha az egyik rész minősége sérül, a másik sem tud kiteljesedni. A Ningcsing Csikung Alaptanfolyam gyakorlataival helyreállítható a rend, a sérült energetikai minőségek (és az általuk megnyilvánuló énrészek) gyógyulásnak indulnak.

A Ningcsing Csikung tehát egy mély önismereti út és gyógyulási lehetőség is egyben. A Ningcsing Jin minőségen át vezető szellemi útja e gyógyulás után válik kézzel foghatóvá.

A TANFOLYAMON AZ ALÁBBIAK KERÜLNEK ÁTADÁSRA:

A HAGYOMÁNYOS KÍNAI SZEMLÉLET ALAPJA
Jin-Jang elmélet, Dantienek, 5 fázis tana, a meridiánrendszer alapszintű ismerete

KÉSZSÉGEK, AMIKET FEJLESZTÜNK
Csi érzékelése tenyerekben és a talpakban, tudatos figyelem gyakorlata, testtudatosság fejlesztése, lassítás és ellazulás

HELYES LÉGZÉS
3 kifejezetten erőteljes csikung légzésgyakorlatot tanulsz meg, amely alapja lesz az érzelemszabályozásnak és az egészséged erősítésének is.

WAI DAN – DINAMIKUS CSIKUNG GYAKORLATOK
8 mozgásos, stresszoldó gyakorlat kerül átadásra, amelyek gyakorlásával megteremthető a jin és jang egyensúlya

NEI DAN – CSENDES CSIKUNG GYAKORLATOK
3 mély meditációs gyakorlat kerül átadásra, amelyek állva (Nagyfa), ülve (Kis égi kör) és fekve (5 kapu légzés) gyakorolhatók

A NINGCSING CSIKUNG GYAKORLATAI HÁROM SZINTEN HATNAK:

1. TESTI SZINTEN: A gyakorlás hatással van a test minden belső szervére és szervrendszerére. Javítja az immunrendszer működését, fokozza a keringést, javítja a légzésfunkciókat, stabilizálja az idegrendszer működését. Orvosi kutatásokat IDE KATTINTVA olvashatsz.

2. ENERGETIKAI SZINTEN: a Ningcsing Csikung gyakorlásával energetikai rendszeredet feltöltöd életenergiával, amellyel elindul egy tisztulási és újrarendeződési folyamat. E folyamat eredményeképpen a fejlesztésre szoruló életterületeid építésére is több energia jut. Elkezd áátalakulni az életed.

3. SZELLEMI SZINTEN: első lépésben a traumák és érzelmi sérülések kezdenek el gyógyulni. A Ningcsing Csikung sajátossága, hogy a családi és kollektív életminták is felszínre kerülnek és gyógyulásnak indulnak. Ez után indul el a szellemi út, amely a Jin minőségen vezet a kiteljesedés megtapasztalása felé

Programterv

Napi időbeosztás mind a 4 napon

09:00 - 13:15
Délelőtti program
2 kisebb szünetet tartunk igény szerint
13:15 - 14:15
Ebédszünet
14:15 - 18:30
Délutáni program
2 kisebb szünetet tartunk igény szerint