Nőiség Felemelése

15 ÓRÁS ONLINE GYAKORLATI WORKSHOP CSAK NŐKNEK!

Nőiséged és életenergiád forrása a méhedben rejlik. Mégis, egyetlen nő sincs, akinek ez a forrás ne lenne fájdalmas élményektől, traumáktól szennyezett. Az intenzív program erőteljes változást indít el, amelyet önállóan folytatva a romboló belső képek helyén egy új, egészséges, felszabadult nőkép jelenik meg.

A Workshop kifejezetten ajánlott akkor is, ha méheltávolításon estél át!

 

A 3 HETES ONLINE PROGRAM MENETE

Szerda    18:00-20:30

Vasárnap   09:00 – 11:30

CSOPORTLÉTSZÁM: min. 6 ; max. 20 fő

A részvétel díj: 70 EUR/fő 

A LÉLEK GYÓGYULÁSNAK JIN ÚTJA,
AMELYEN NEM MEGJAVÍTOD, HANEM MEGSZERETED MAGAD.

 

Sajnos nincs olyan nő, akinek a nőiségét élete során ne érte volna sérülés. Az egészen apró, szinte jelentéktelennek tűnő történések is idetartoznak: pl. megjegyzések a külsődre gyerekkorban, megszégyenülés a kamaszkori nővé érés alatt, stb. és lehetnek súlyosabb történetek is, bántalmazás, egy/több balul elsült női vizsgálat, abortusz, vetélés, párkapcsolati oda-vissza bántások, munkahelyen történt, nőiséggel kapcsolatos hátrányba kerülés. Ezek – talán már a felszínen nem fájnak – mégis ott élnek bennünk, képek formájában eltárolódva, érzelmi és gondolati lenyomataik pedig beépültek a személyiségbe. Hasonlóképpen van ez a család nőtagjainak történeteivel, sőt a kollektív női fájdalmakkal is, amelyek életmintákat létrehozva meghatározó erővel hatnak a sorsunkra.

A módszer jellegzetessége, hogy nem megjavítani próbál, hanem az elfogadás és az újra meg újra önmagad felé irányított szeretetre bízza a változást. Ahol „eltörtél”, ott a legnehezebb magad szeretni. Ott haragszol és ott félsz a legjobban a világtól, ott utasítod el leginkább az életet. A módszer abban segít, hogy pontosan ezek felé az énrészek felé fordulva állítsd helyre a szeretetet.

Nem igaz, hogy aki önmagát szeretni nem tudja, az mást sem képes szeretni. A valóság az, hogy szeretteinket sokkal könnyebb szeretni, mint magunkat pont ott, ahol megsérültünk. Aki magát nem tudja elfogadni, az másokat továbbra is szerethet. Ugyanakkor a külvilágból felé áramló szeretetet nem, vagy csak alig lesz képes elfogadni. Ez hosszabb távon elzárkózáshoz, magányhoz, állandósuló szégyenérzethez és végül megbetegedésekhez vezethet.

A NŐISÉGED FELEMELÉSÉVEL EZEKRE A VÁLTOZÁSOKRA SZÁMÍTHATSZ:

 

  • NÖVEKedésnek indul az ÖNBECSÜLÉSed és önmagadba vetett hit,
  • javul önmagadhoz és másokhoz fűződő viszonyod,
  • megnyílsz nőiséged újfajta megélésének lehetőségeire,
  • Teremtő energiáid egyre szabadabban áramlanak az életben.

Tudatosan kapcsolatot teremtve a méhedben rejlő forrással a rejtett és romboló életminták felszínre kerülnek és lehetőség nyílik azok átalakítására. A program gyakorlataival képessé válsz olyan életminták felülírására is, amelyek beépültek a személyiségedbe és bár rombolóak, mégis azonosítod magad velük. 

A workshopon az alábbiak kerülnek átadásra:

R

Romboló életminták feltárása

Megtanulod annak módját, hogyan kerülj kapcsolatba azokkal a képekkel, amelyek fenntartják a romboló programjaidat.

R

Nőiséggel kapcsolatos sebek gyógyítása

A Program gyakorlati részében olyan megközeltést és módszert sajátítasz el, amely lehetővé teszi a sebek gyógyulását, a romboló életminták feloldását.

R

Az önszeretet művészete

Alkalmazni kezded magadon az együttérzés és mély önszeretet módját, mások hibáztatása és önvád nélkül.

R

Érzelmek szabályozása

Ráérzel az érzelmek kezelésének elfojtástól mentes módjára, hogy ne válj többet sem áldozattá, sem támadóvá egy-egy kommunikációs helyzetben.

„Eddig is tudtam, hogy az összekapcsolódás, a csoport ereje óriási energia, töltet, de ez annyira markáns jegye volt most ennek a hétvégének, hogy napokig a hatása alatt voltam az élmény ezen részének – is. Számomra meglepő volt, hogy mennyire sok és változatos kép, élmény, „történet” jött – tartottam attól előtte, hogy ott fogok ülni és nem fog semmi sem történni. Volt bennem pici „szorongás” ezzel kapcsolatban, hogy hárítani fogok és nem jönnek fel a dolgok, de nem így történt. 

Nagyon jó volt az egész tanfolyam ritmusa, felépítése. Fokozatosan haladtunk és volt idő „megbarátkozni” a saját magamhoz történő újfajta kapcsolódáshoz. Ez egy akkora plusz, hogy mindig annyi az információ, amennyire szükség van, se több, se kevesebb. Az is fontos, hogy mindig akkor jön a következő lépés, amikor már készen állunk rá. Én azt gondolom, ezt nem könnyű megcsinálni.”

N. F. Bori

MIRE ELÉG A 15 ÓRÁS TANFOLYAM?

Az élet zajlik és folyamatosan érnek különféle hatások. Ezért a belső munkát, a forrásod megtisztítását természetesen nem pipálhatod ki 3 hét alatt. Ugyanakkor 3 héten át beső folyamataidban kísérlek, amely érezhetően indítja be a változásokat. A 3 hét (önálló gyakorlás mellett) egy intenzív elstartolást jelent a nőiségedet – és ez által az egész életedet érintő – romboló életmintáktól, gyógyítva mindazt benned, ami valamikor „eltörött”. Az önmagaddal találkozás élménye pedig támogatni fog abban, hogy kitarts az átalakulás felszabadító folyamatában.

Ha szívesen jönnél, de anyagi problémáid vannak…

Nagyon fontosnak tartom, hogy ez a program minél több nőtársamhoz eljusson.
Ha szívesen elvégeznéd te is, de valamilyen oknál fogva a részvételi díj kifizetése nehézséget okoz, vedd fel velem a kapcsolatot és találunk megoldást!

Edina

A workshopot vezeti:
GÓRA EDINA

Úgy érzem, ez a program a szeretetet hozza önmagam felé. Ez a legjobb, amit valaha is csinaltam. Eddig mindig megjavítani akartam magam. De amit te tanítasz, az pont hogy nem a megjavítas, hanem az elfogadás. Ez elképesztő forradalmi megközelítés.

Ez a fajta szeretetteli odafordulás sokkal inkább működik, mint bármi más. Nekem nagyon sok dolgot tanít.

T. Beatrix

„A hétvége inkább feltöltő volt annak ellenére, hogy sokat dolgoztunk magunkon, nagyon intenzíven. Lelkileg mélyen megmozgató élmény volt, úgy éreztem a gyakorlatok során, hogy jelentős képek jöttek fel és mozgattak meg belülről, talán oldódtak is. Nagyon bizalomteli, elfogadó, jó légkörben zajlott a 2 nap.”

G. Gabriella

Közelgő Programok

Havi Heti Napi Lista
Nem találtunk eseményt.