Bevezetés a Csikung Világába

90 PERCES ONLINE GYAKORLATI FOGLALKOZÁS

Egyetlen alkalmas program, amely neked szól, ha szeretnéd nagyobb elköteleződés nélkül kipróbálni a csikungot és/vagy szeretnél elsajátítani egy rövid, stresszoldó, feltöltő gyakorlatsort, amit a mindEnnapjaidba könnyedén beépíthetsz.

AZ ONLINE PROGRAM MENETE

este    18:00 – 19:30

CSOPORTLÉTSZÁM: min. 6 fő

A részvétel díj: 10 EUR/fő 

A CSIKUNG EGYSZERŰBB, MINT GONDOLNÁD ÉS MÉG CSAK HINNED SEM KELL BENNE!


2001 óta gyakorlom a csikungot. Személyes élményeim egybevágnak tanítványaim tapasztalatával: A csikung gyakorlatai függetlenül attól, hogy hiszel-e bennük vagy sem, mindenkinél működnek. Hatássa vannak a testre és a lélekre.

Bármilyen életkorban és egészségi állapotban vagy, ha ki tudsz kelni az ágyból, el tudsz menni sétálni, akkor el tudod kezdeni a csikung gyakorlást is e program gyakorlataival. Az eredmények hamar érezhetőek lesznek. A bevezető alkalom gyakorlatainak napi 10-15 perces végzésével már nagyon sokat tehetsz magadért!

Ez a rövid program személyes élményt és némi elméleti hátteret ad a csikung lazító, stresszoldó, egészségmegőrző hatásainak tekintetében. Érdemes elvégezni kortól, nemtől, egészségi állapottól függetlenül!

A workshopon az alábbiak kerülnek átadásra:

R

Energiacsatornák tisztítása, töltése

Vidám dinamikus csikung gyakorlatokon keresztül megtapasztalhatsz egy újszerű testérzést, miközben oldod a feszültséget és gyöngéden töltöd magad a meridiánokon keresztül.

R

Földelés csi-légzéssel

Egy egyszerű csikunggyakorlaton keresztül ráérezhetsz a helyes légzéstechnikára és a földdel való energetikai kapcsolat töltő, stabilizáló erejére.

R

Belső erőd felszabadítása

Egy gyakorlat, amely egyszerre képes aktivizálni a cselekvőerőd, oldani a feszültséget és érzékenyíteni a tested a csi érzékelésére. Mindezt egyszerűen.

R

Aranygömb gyakorlat

Az életenergia megnyilvánulásának nyolcféle dinamikájára épülő gyakorlat segít lecsendesíteni az elmét és tudatosabbá válni a benned zajló folyamatokra.

R

Harmonizáló csikung - fekvő gyakorlat

Ezzel a gyakorlattal elősegíted a nyugodt alvást és a jin és jang energiaminőségek egyensúlyát, ami erősíti tested öngyógyító folyamatait és az érzelmi stabilitást.

 

MIRE VAN SZÜKSÉG AZ ONLINE RÉSZVÉTELHEZ?

Az online kurzusok esetében a Google Meet rendszert, illetve a Ningcsing Komunikációs Tréning esetében pedig a Zoom rendszert alkalmazuk, tehát szélessávú internet elérhetőségre és számítógépre szükséged lesz.  (A rendszerek használatát magyarul a linkekre kattintva elolvashatod.)

Mindkét rendszerrel elő szóban lesz lehetőséged kérdezni, mert látni és hallani fogjuk egymást. Éppen ezért mindenképpen szerencsésebb egy nagyobb monitor használata (laptop vagy számítógép) a mobiltelefon helyett.

Az órákhoz fontos egy nyugodt szoba is a számodra, amely jól szellőztethető, némiképp tágas és világos. Legyen a szobában támlás szék, jógamatrac, takaró, (esetleg ülőpárna) és ivóvíz is számodra.

A csikungórát vezeti:
GÓRA EDINA

Közelgő Programok

Havi Heti Napi Lista
Nem találtunk eseményt.