Góra Edina

Szervező

Góra Edina
Telefon
+36203996625
Email
edina.gora@gmail.com

A csikung 2001 óta része az életemnek, ami gyökeres szemléletbeli átalakulást hozott számomra. A Ningcsing Csikung egyszerre ajándék, vezérfonal és önmagam felfedezésének forrása. Tanítványaim számára pedig lehetőséget jelent egy kiteljesedett élet eléréséhez. A Ningcsing Csikung segíteni tud abban, hogy a női minőség felemelésén keresztül növekedjék az önbecsülés, az együttérzés és a békesség minden gyakorlóban és a világunkban is.

Jegyvásárlás

Helyi idő

  • Időzóna: America/New_York
  • Dátum: 2021-jún-26 - 27
  • Időpont: 03:00 - 00:30
Online Program

helyszín

Online Program
Kényelmesen a saját otthonodban

MIRE VAN SZÜKSÉG AZ ONLINE RÉSZVÉTELHEZ? Az online kurzusok esetében a Google Meet rendszert, illetve a Ningcsing Komunikációs Tréning esetében pedig a Zoom rendszert alkalmazuk, tehát szélessávú internet elérhetőségre és számítógépre szükséged lesz. Mindkét rendszerrel elő szóban lesz lehetőséged kérdezni, mert látni és hallani fogjuk egymást. Éppen ezért mindenképpen szerencsésebb egy nagyobb monitor használata (laptop vagy számítógép) a mobiltelefon helyett. Az órákhoz fontos egy nyugodt szoba is a számodra, amely jól szellőztethető, némiképp tágas és világos. Legyen a szobában támlás szék, jógamatrac, takaró, (esetleg ülőpárna) és ivóvíz is számodra.

kategória

Bővebben

Jegyvásárlás
Nem találtunk eseményt.

Dátum

2021-jún-26 - 27
Lejárt!

időpont

09:00 - 06:30

Résztvételi díj

70.00€

Méh Tisztítása Program

Egy hétvégés, 16 órás intenzív tanfolyam. Erőteljes változást indít el, amelyet önállóan folytatva a romboló belső képek helyén egy új, egészséges, felszabadult nőkép jelenik meg. A program kifejezetten ajánlott akkor is, ha méheltávolításon estél át.

A LÉLEK GYÓGYULÁSNAK JIN ÚTJA, AMELYEN NEM MEGJAVÍTOD, HANEM MEGSZERETED MAGAD.

Sajnos nincs olyan nő, akinek a nőiségét élete során ne érte volna sérülés. Az egészen apró, szinte jelentéktelennek tűnő történések is idetartoznak: pl. megjegyzések a külsődre gyerekkorban, megszégyenülés a kamaszkori nővé érés alatt, stb. és lehetnek súlyosabb történetek is, bántalmazás, egy/több balul elsült női vizsgálat, abortusz, vetélés, párkapcsolati oda-vissza bántások, munkahelyen történt, nőiséggel kapcsolatos hátrányba kerülés. Ezek – talán már a felszínen nem fájnak – mégis ott élnek bennünk, képek formájában eltárolódva, érzelmi és gondolati lenyomataik pedig beépültek a személyiségbe. Hasonlóképpen van ez a család nőtagjainak történeteivel, sőt a kollektív női fájdalmakkal is, amelyek életmintákat létrehozva meghatározó erővel hatnak a sorsunkra.

A módszer jellegzetessége, hogy nem megjavítani próbál, hanem az elfogadás és az újra meg újra önmagad felé irányított szeretetre bízza a változást. Ahol „eltörtél”, ott a legnehezebb magad szeretni. Ott haragszol és ott félsz a legjobban a világtól, ott utasítod el leginkább az életet. A módszer abban segít, hogy pontosan ezek felé az énrészek felé fordulva állítsd helyre a szeretetet.

Nem igaz, hogy aki önmagát szeretni nem tudja, az mást sem képes szeretni. A valóság az, hogy szeretteinket sokkal könnyebb szeretni, mint magunkat pont ott, ahol megsérültünk. Aki magát nem tudja elfogadni, az másokat továbbra is szerethet. Ugyanakkor a külvilágból felé áramló szeretetet nem, vagy csak alig lesz képes elfogadni. Ez hosszabb távon elzárkózáshoz, magányhoz, állandósuló szégyenérzethez és végül megbetegedésekhez vezethet.

EZEKRE A VÁLTOZÁSOKRA SZÁMÍTHATSZ:

• NÖVEKEDÉSNEK INDUL AZ ÖNBECSÜLÉSED ÉS ÖNMAGADBA VETETT HIT
• JAVUL ÖNMAGADHOZ ÉS MÁSOKHOZ FŰZŐDŐ VISZONYOD,
• MEGNYÍLSZ NŐISÉGED ÚJFAJTA MEGÉLÉSÉNEK LEHETŐSÉGEIRE,
• TEREMTŐ ENERGIÁID EGYRE SZABADABBAN ÁRAMLANAK AZ ÉLETBEN.

Tudatosan kapcsolatot teremtve a méhedben rejlő forrással a rejtett és romboló életminták felszínre kerülnek és lehetőség nyílik azok átalakítására. A program gyakorlataival képessé válsz olyan életminták felülírására is, amelyek beépültek a személyiségedbe és bár rombolóak, mégis azonosítod magad velük.

 

Ha szívesen jönnél, de anyagi problémáid vannak…

Nagyon fontosnak tartom, hogy ez a program minél több nőtársamhoz eljusson.
Ha szívesen elvégeznéd te is, de valamilyen oknál fogva a részvételi díj kifizetése nehézséget okoz, vedd fel velem a kapcsolatot és találunk megoldást!

Edina

A WORKSHOPON AZ ALÁBBIAK KERÜLNEK ÁTADÁSRA:

ROMBOLÓ ÉLETMINTÁK FELTÁRÁSA
Megtanulod annak módját, hogyan kerülj kapcsolatba azokkal a képekkel, amelyek fenntartják a romboló programjaidat.

NŐISÉGGEL KAPCSOLATOS SEBEK GYÓGYÍTÁSA
A Program gyakorlati részében olyan megközeltést és módszert sajátítasz el, amely lehetővé teszi a sebek gyógyulását, a romboló életminták feloldását.R

ÖNSZERETET
Alkalmazni kezded magadon az együttérzés és mély önszeretet módját, mások hibáztatása és önvád nélkül.

ÉRZELMEK SZABÁLYOZÁSA
Ráérzel az érzelmek kezelésének elfojtástól mentes módjára, hogy ne válj többet sem áldozattá, sem támadóvá egy-egy kommunikációs helyzetben.

KAPCSOLAT A FORRÁSODDAL
Elsajátítod annak módját, hogyan legyél tudatosan kapcsolatban benső forrásoddal a mindennapok során.


VISSZAJELZÉSEK

“Eddig is tudtam, hogy az összekapcsolódás, a csoport ereje óriási energia, töltet, de ez annyira markáns jegye volt most ennek a hétvégének, hogy napokig a hatása alatt voltam az élmény ezen részének – is. Számomra meglepő volt, hogy mennyire sok és változatos kép, élmény, „történet” jött – tartottam attól előtte, hogy ott fogok ülni és nem fog semmi sem történni. Volt bennem pici „szorongás” ezzel kapcsolatban, hogy hárítani fogok és nem jönnek fel a dolgok, de nem így történt. 
Nagyon jó volt az egész tanfolyam ritmusa, felépítése. Fokozatosan haladtunk és volt idő „megbarátkozni” a saját magamhoz történő újfajta kapcsolódáshoz. Ez egy akkora plusz, hogy mindig annyi az információ, amennyire szükség van, se több, se kevesebb. Az is fontos, hogy mindig akkor jön a következő lépés, amikor már készen állunk rá. Én azt gondolom, ezt nem könnyű megcsinálni.”

N. F. Bori

“Úgy érzem, ez a program a szeretetet hozza önmagam felé. Ez a legjobb, amit valaha is csinaltam. Eddig mindig megjavítani akartam magam. De amit te tanítasz, az pont hogy nem a megjavítas, hanem az elfogadás. Ez elképesztő forradalmi megközelítés. Ez a fajta szeretetteli odafordulás sokkal inkább működik, mint bármi más. Nekem nagyon sok dolgot tanít.“

T.Beatrix

“A hétvége inkább feltöltő volt annak ellenére, hogy sokat dolgoztunk magunkon, nagyon intenzíven. Lelkileg mélyen megmozgató élmény volt, úgy éreztem a gyakorlatok során, hogy jelentős képek jöttek fel és mozgattak meg belülről, talán oldódtak is. Nagyon bizalomteli, elfogadó, jó légkörben zajlott a 2 nap.”.

G. Gabriella

Programterv

A két nap időbeosztása

09:00 - 13:15
Délelőtti program
2 kisebb szünetet tartunk igény szerint
13:15 - 14:15
Ebédszünet
14:15 - 18:30
délutáni program
2 kisebb szünetet tartunk igény szerint